fredag 13. november 2009

tur til helsestasjon,sykebesøk og litt til:)

Her er Noah og Christian ca en time etter at Noah ble født!hehe fødselen har tatt på for både far og sønn:)

I går var jeg på helsestasjon for å få alle papirene våre sendt til helsestasjonen på kongsvinger,siden vi flytter dit om en uke!
Når vi først var der tenkte jeg å veie og måle lillegutt også,det er alltid like gøy!
da Noah ble født den 16/7-09 var han: 3140 og 51cm lang, nå fire mnd senere er han: 7730 og 65cm! det er utrolig hvor fort han vokser:)
Synes det er spesielt gøy siden han hadde gått ned ca en halv kilo i magen de ti dagene før han ble født pga alvorlig preklampsi hos meg, han var jo bare skinn og bein og masse løs hud og nå er han en riktig lang og perkfekt herremann!!!

Når vi var ferdige hos helsestasjonen, ruslet vi på sykebesøk til Noahs oldemor(min farmor) siden hun så å si har vært sengeliggende i tre uker følte vi at nå MÅTTE vi muntre henne opp litt! Det funket og hun ble så glad for å se lillegutt. Der var vi til christian henetet oss,hjemme ventet nemlig svigermor som også ville dulle litt med lillegutt! Så i går fikk han vel overdose med oppmerksomhet, har en veldig sliten gutt i dag sovnet med en gan han hadde spist.

I kveld får vi den nye bilen vår!!!!gleder meg masse til å få bedre plass, i dag har vi en Toyota Auris(dette går dårlig med en barnevogn på tur,i og med at bilen er relativt liten). I kveld har vi en Audi a4 stasjonsvogn:)

hva skal dere i helgen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar