onsdag 25. mai 2011

17 mai og superkoslige dager!

Nå er det lenge siden jeg har blogget noe,så her kommer en oppdatering!

17 MAI:
siden jeg var i utdrikningslag lørdag før 17mai og min kjære skulle til Fredrikstad for å se 16mai kampen mellom ffk og vif,valgte vi å bli hos mamma noen dager.Da fikk vi sett mine besteforeldre(noah`s oldeforeldre!,han er så heldig å ha 5 oldeforeldre!det er det ikke mange som har!)Veldig koselig å få sett litt familie og latt Noah leke litt med sønnen til min kusine!han er akkurat 1 år eldre enn Noah og de er nå i den alderen hvor de kan leke litt sammen og fnne på hyss!Som å hoppe i oldemor og oldefars seng el stikke fingrene inn i hullet på sentralstøvsueren på veggen. Disse små finner på det utroligste!
Men over til 17Mai feiringen vår! Vi avtalte og møte Tante Jeanette og Onkel Marius(min lillebror) på vår gamle barneskole for å se barnetoget!Litt sent ute som vi alltid er,fikk vi med oss de siste 1000meterene av toget.
Etter ordøreren holdt tale lånte tante og onkel med seg Noah for å kjøpe litt godt!Og de kom tilbake med pølse,vaffel og muffins som lillegutt gomlet i seg.Jaja mor fikk ikke være kontrollfrik over matinntaket på 17 mai gitt.Men fikk streng beskjed om at på 17 mai måtte jeg la ungen smake is og kaker,heldigvis er det bare 1 gang i året!

Etter å ha kjøpt gassballong og spist mer is reiste vi til mamma for å grille!Dit kom også Tante Thea(min lille søster),pappa og min mormor.
her koste vi oss med grillmat og ostekake før lillemann stupte mett og utkjørt i seng!


på Søndag fikk vi besøk av vår kjære Kathrine!Vi har pratet,tittet på senteret og gullsmeden,tullet og virkelig kost oss alle sammen!Noah er jo så glad i "tante" Kathrine at han i dag har stått og banket på døren til gjesterommet og ventet på at hun kommer ut til han!
Kathrine er virkelig en super venn,ikke bare tar hun vare på meg,men hun står opp om natten når vår lille skatt sitter å hopper i sengen for å legge han igjen!Det varmer hjertet at hun virkelig bryr seg om oss alle 3!!
Så Katrine om du leser dette:
Vi er super glade i deg! tusen takk for at du er den du er:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar