onsdag 30. november 2011

lillelørdag

I dag har lillegutt kost seg i barnehagen,imens jeg har vasket ned bad,toalett og 3 soverom.Så nå dufter 2 etg av renhet og rent sengetøy ligger å venter på at vi skal krype under dynen;)
Etter jeg var ferdig med å vaske ble det en liten tur ut for å handle kalendergaver med ei venninne!godt med litt jenteprat og vindusshopping!
Var ikke mye som ble med meg hjem fra turen,men det var heller ikke så mye jeg skulle ha!For her i huset mangler kun 3 julegaver!!

Jeg liker å starte tidlig med julepresanger,så for å få de gavene jeg planlegger starter jeg ofte ved januarsalget(handler gavene ettersom jeg finner noe som passer, og om det er på salg er det bare enda bedre!da kan man finne litt ekstra som lommeboken ikke ville tillat om alt ble kjøpt i desember) så en vinn vinn situasjon for alle parter!
Da kan jeg virkelig senke skuldrene og nyte førjulstiden og ha råd til å ta med gutta på noe morsomt også!!

Det som ble med meg hjem i dag var: hårfarge(skal på julebord i helgen),badeskum til lillegutt,hårpudder fra en av mine favoritter: bjørn axèn! og en liten julegave!!


men over til overskriften!
Som jeg har skrevet om før er onsdag her i huset satt av til kjærestekveld!
da ser vi en film,spiser god mat og kanskje litt godt i skåla også!
i dag blir det taco og sjokolademousse til dessert;) Onsdag er jo lillelørdag så da må man kunne kose seg litt!
Vil anbefale alle par til å sett av 1 dag i uken til kos,da kan man slappe av og få en hektisk hverdag litt på avstand for en stund!

tenkte jeg skulle legge inn en liten oppdatering rundt graviditeten til uken,da skal vi nemlig til jordmor igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar