onsdag 18. januar 2012

foreløpig utrstyrsliste

Etter å ha vært friske å raske i et par uker,startet lillegutt bhg dagen med feber.Eller han rakk å være der i en drøy time før den brøt ut og vi måtte hente han hjem igjen.Natten var hard,for lillegutt var utolig og klaget på "nesebus" (tett i nesen),som han stadig ropte på meg for igjennom babycallen.Jeg er så glad vi har babycallen på han enda,han sover i 2 etg og vi sitter i kjellerstuen å ser tv på kveldstid, så hadde jo ikke hørt han uten.
Jeg kommer til å fortsette å bruken callen hos han en god stund fremover,slik at lillesnupp i magen får en ny babycall og jeg hører de begge om det er noe!

nå har jeg såvidt tittet gjennom hva vi trenger til lillesnupp,heldigvis har vi en del så det blir ikke så dyrt denne gangen!

her er en foreløpig liste over hva vi trenger:
* madrass til vognen
*lekegrind med hevbar bunn i strl 70x100cm
*stellebord til badekar
*babycall
*klær
*gardiner og interiør til rommet
*stellematte til stellekommoden


storebror må gi bort sengen sin til lillesøster,så han skal vi bygge sjørøverskip seng til!gleder meg til den er klar,tenker å bruke str 90x200cm i madrassmål slik at den kan males om og brukes mye lenger enn en junior seng.ved å male den ser det ut som en vanlig dagseng med oppbevaring under madrassen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar