torsdag 3. mai 2012

34 uker med magebilde

.Jeg var hos jordmor på mandag,så da er detvel på tide med en liten oppdatering på graviditeten!

uke:34
vekt:+4kg totalt
hjertelyd:136(en søvnig baby ved denne kontrollen)
plager:bekkenløsning,synsforstyrrelser,snøringer i bryst,følelsen av å svime av.
kjønn:jente
symf.mål:33cm
aktivitet i magehuset:ikke like mye spark,men merker hun snur seg fra side til side.

Denne gangen har bt holdt seg stabilt og proteinene i urinen er foreløpig borte!
Hodet var godt nede i bekkenet og nesten helt festet,noe jm syns var litt tidlig siden det ikke festet seg før i uke 39 med storebror.
Etter samtale med en jordmor på sykehuset for noen uker tilbake har vi fått en ekstra ultralyd for å sjekke strl på baby,da dette er noe jeg har bekymret meg mye for.Man hører jo så mange triste historier om hva som kan skje når man går for lang tid over termin.Og siden jeg er ganske sikker på at menstermin(+1uke frem)stemmer,synes jeg det er greit å få sjekket siden spriket mellom terminene er så stort.
det er utrolig hvor godt man blir tatt i mot på føden her i kongsvinger,kunne virkelig ikke fått bedre oppfølgning!håper fødselsopplevelsen også blir positiv!

Siden sist har storebror fått seg ny seng!Nemlig det han kaller storebrorseng med stor iver!Tilvenningen har gått over all forventning og storebror stortrives i stor seng! Sengen vi valgte ble til slutt Minnen vokseseng fra ikea,en seng man kan regulere fra 80x130cm til 80x200cm! da har vi seng som varer hele veien!
Nå i disse dager er storebror på miniferie hos bestemor og beste hvor jeg vet han stortrives!Jeg har brukt dagene på tøyvask,husvask,kaffekos med ei venninne og kos med min kjære!

slenger med bilde av magen tatt i dag:uke 34+3 og et bilde av storebror og mamsen på julaften!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar