mandag 14. mai 2012

uke 35+5

Jippi,jeg har vunnet min første giveaway! denne gangen hadde jeg flaksen med meg og gleder meg stort til pirat wallstickersen kommer i posten! den vant jeg på bloggen til malin-mamma til 3 prinsesser ( www.malinhammersgaard.com)
da har jeg vært på ny kontroll hos jordmor.Denne gangen var jeg hos en vikar,men fikk da vite det viktigste ihvertfall;)

kjønn: Jente
termin: 16 juni
bt: 135/80 endelig har det stabilisert seg litt!!
symf.mål:34cm(ikke vokst noe særlig siden sist)
hjertelyd: 130 - 150
vekt:+ 3kg totalt
plager: ekstrem kløe,synsforstyrrelser,bekkenløsning.
aktivitet: ikke så mye,men hun glimter til sånn innimellom.
cravings: isbiter og kruspersille

på onsdag er det klart for ny ultralyd! Blir spennende å se hva de sier og hvor stor hun er blitt. etter kontrollen skal min kjære og jeg hente lillegutt tidlig i bhg og kose oss masse sammen alle 3!

17 mai nærmer seg også med stormskritt og vi har ikke lagt noen planer for dagen enda.blir mer stas når noah er eldre og skal gå i tog,nå har vi liksom ikke noen tilhørlighet noe sted på en slik dag.

Hva er dine planer for nasjonaldagen?

2 kommentarer:

  1. jeg så da helt tydelig Noah sin barnehage i barnehagetoget, så noe tilhørighet har han vel ;)

    SvarSlett
  2. ja de gikk vel i fellestoget,men blir liksom noe annet da de begynner på skole og går med klassen sin;) men vi kommer jo ikke til å bli boende her så veldig lenge.men vi koste oss med tanter og onkel,mimmi og beffa i rælingen,så en fin og rolig feiring ble det!

    SvarSlett