onsdag 16. mai 2012

ultralyd og uventede prøvesvar

I dag var det klart for ultalyd og måling av størrelsen av lillemor.
Vi,lege og den private jordmoren min har vært så i tvil om terminen vi ble gitt på ultralyd stemte siden det var et sprik på nesten 3 uker fra menstermin....
Så i dag hadde vi time på sykehuset hvor jordmoren målte størrelsen!Dette var den 3 målingen av lillemor for å sjekke at strl passet termin,og nå som sist stemte det med ultralydterminen.(da er det mye enklere å forholde seg til det også)Da jeg har vært veldig redd for å måtte gå alt for mange uker over før de igangsetter fødsel.

Det var samme herlige jordmoren som tok denne ultralyden,som tok de 2 første.Maken til flink og hyggelig dame skal man lete lenge etter!Vi er begge enige om at her på kongsvinger tar de virkelig vare på deg som pasient og følge!De tar seg kjempe god tid og er alltid blide!
kjønnet var i dag veldig tydelig og det er INGEN tvil om at det er ei lita jente som snart kommer ut til oss!

Men i allt det positive må det jo selvfølgelig komme noe negativt..
Jeg har siden 29/4 hatt en voldsom kløe i hele kroppen,i starten trodde jeg det var noe mat jeg reagerte på.Men det har jo ikke gitt seg.Og jeg er en som virkelig ikke liker å bli sett på som hun hysteriske eller hypokonderen,så jeg har smurt på tonnevis med krem og prøvd å glemme hele kløen.(lettere sagt enn gjort skal jeg si deg)
Da jeg nevnte dette for jordmoren sendte hun meg ned for blodprøvetagning med en gang og så lovte hun å ringe meg når de fikk svarene.
Etter noen timer ringte overlegen fra føden meg for å fortelle at prøvene ga utslag på svangerskapskløe og at de skulle skrive ut resept på noen tabletter som skulle hjelpe mot kløe.Godt man kan få noe som lindrer ihvertfall!

det var dagen vår oppsummert..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar