lørdag 21. juli 2012

litt av hvert;)

Hei alle mine lesere

i dette øyeblikk sitter jeg i sofaen med et kaldt glass pepsi max og nyter synet av en sovende baby ved siden av meg!
Storebror er på miniferie hos bestemor og beste,sammen med Onkel Petter.De tok tog nedover på torsdag.Kan tenke meg de koste seg på guttetur,og tog er jo det store for storebror for tiden!
Så her i heimen er det stille og rolig,tror jeg snakker for oss alle når jeg sier at vi savner Storebror.Men jeg vet han storkoser seg:)

I morgen håper jeg på sol og gode temperaturer for da skal vi kose oss å grille.Dagen i dag har vi bare slappet av foran tv og pc,med en liten tur over grensen for å handle og spise middag!
Blir ikke rare "harryhandling" på oss da vi bor så nærme grensen,det eneste som ble med oss hjem fra shopping i dag var faktisk grillmat,målet med turen var å sjekke ut bik bok`s 70%salg,men der fant jeg ikke noe som falt i smak.Hmm er jeg blitt for "gammel" for bik bok tro?

Lillesøster er fortsatt en snill baby,og gråter sjelden,sett bort fra litt magevondt.Hun sover på rommet vårt enda fordi hun sliter med en del gulping.Så ille at hun noen ganger mister pusten.Da synes vi det er tryggest å ha henne i nærheten!
Vi tar kveldsstellet samtidig som med storebror kl 18.30 før det er flaske,så sovner hun mellom 19 30 og 22. alt utifra hvor mye hun har sovet på dagtid.
Nattmat er litt forskjellig,noen ganger vil hun ha mat kl 03 andre ganger ikke før kl 07.

Hvordan var nattmatingen hos dere?Jeg har litt bloggtørke om dagen,er det noe spesielt dere vil lese om?
KOm gjerne med forslag på hva dere liker å lese om!

Ha en strålende helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar