fredag 6. juli 2012

tiden flyr

Tenk at lille snuppa vår allerede er blitt 3 uker gammel.Tiden flyr så utrolig fort.Vi storkoser oss som en familie på 4,og storebror er utrolig stolt av lillesøsteren sin.Så fort hun lager en lyd løper han bort til henne,og vil aller helst kose og nusse på henne hele tiden.

Storebror har hatt ferie fra bhg siden vi kom hjem fra sykehuset siden sambo ikke har ferie i år og jeg ikke har turt å gå til og fra bhg så nært etter fødsel(det er tilsammen 1.2mil og gå frem og tilbake,og med bekenløsning er ikke det fristende rett etter fødsel,ei heller gjennomførbart)
så storebror,lillesøster og jeg har kost oss masse de siste ukene.når lillesøster sover har storebror og jeg lekt,bakt,sunget,danset og sett maange timer med kaptein sabeltann!

På tirsdag reiste storebror på miniferie til mimmi(mormor) for å få litt følelse av ferie.Han kom hjem istad og de to har virkelig kost seg sammen,selv om storebror nok har sliti ut mimmin sin med det høye energinivået sitt!
Så imens storebror har vært borte og sambo på jobben,har lillesøster og jeg brukt tiden på å gå turer og vaske ned huset;)

Det var ihvertfall veldig godt å få ungeflokken samlet igjen i dag!
I morgen blir det grilling med gode venner og barn!
Håper bare regnet holder seg unna,selv om det for øyeblikket ser veldig mørkt ut.

Hva skal du/dere i helgen??

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar