tirsdag 8. mars 2011

stoppe tiden?

Da var tirsdagen her igjen!
Det er helt utrolig hvor fort tiden flyr når man har barn.Når noen sa dette til meg før,må jeg innrømme at jeg ikke helt trodde på de!Jeg synes jo tiden gikk relativt fort før også,Men jeg føler virkelig jeg har lært meg å nyte tiden nå og ikke ta noe for gitt lenger!
Jeg skulle virkelig ønske man kunne stoppe tiden noen ganger,den alderen småtten er i nå, er så morsom! han prater mer og mer,skjønner alt vi sier!
Mange sier at man må ta vare på babytiden fordi den er så fantastisk,men siden vår lille gråt de første 6 mnd, synes jeg denne tiden vi er i nå er mye bedre!Av all tiden siden noah ble født synes jeg alderen fra 12mnd og til nå er mye mer givende og herlig!Selvfølgelig var ikke babytiden bare slitsom,men personlig liker jeg tiden man får respons og så mye glede de lirker ut av seg ettersom tiden går er bedre!

Nå sitter skatten min å drikker yoghurt,mens vi nynner på favorittsangen min! Mad world med gary jules,denne sangen er helt fantastisk fin,samtidig som ei tåre triller lett ned kinnet når man hører den!

I dag skjer det ikke noe spennende hos oss,tirsdag = stryke tøy dagen, og om vinden løyer litt skal vi rusle en liten tur!
Noah har nemlig blitt forkjøla igjen,men det er jo en bra måte å få bygget litt immunforsvar på.
Selvom jeg nå har lyst til å ha noen uker uten snørr,tenner og tårer:)

Til middag i dag skal jeg lage hjemmelaget pitabrød med kjøttfyll:)
Etter at jeg begynte å bake pitabrødene selv,har jeg ikke kjøpt ferdige 1 eneste gang.De smaker rett og slett ikke det samme lenger!

oppskrift kommer i morgen!

HVa er deres tirsdagsplaner?

3 kommentarer:

 1. sv: hih, den er god! Men jeg trenger nok noen hvilepauser.. Kanskje høydeskrekken mmin blir kurert og? :p
  å JA, stopp tiden - den løper i fra meg! I går fikk lille up&go bleie, en bleierompe i strl 4 og en i strl 5 - hvor ble de siste tre mnd av? :o

  SvarSlett
 2. hehe hvilepauser skal legges inn:)
  oi i 4 allerede!Vet du hva,jeg synes de siste 3 mnd har gått utrolig fort selv jeg;)
  Føles ikke lenge siden du ruslet rundt med den kula på magen:) Men du har da fått 2 nydelige gutter ihvertfall:)

  SvarSlett
 3. Venter i spenning på pita-oppskrift! Kanskje noe for meg? :-D Klem!

  SvarSlett