tirsdag 3. mai 2011

filmkveld

Da var uken i gang igjen!
I dag har været bestemt seg for å være kjølig og grått,ja det snødde tilogmed da vi sto opp.Heldigvis la det seg ikke på bakken.
Dette rufseværet gjør meg egentlig ingen ting,lillemann er ikke helt i form så da får ikke mor så dårlig samvittighet for at vi må slappe av inne.
Det er vel den årlige vårforkjølelsen som er i anmarsj.

I går gjorde vi ikke så mye,noah var slapp og lå en del på sofaen mens mor vasket tøy og hold dere fast!! Lagde jordbærsyltetøy!Det var første gang jeg har laget syltetøy,men mannen virker fornøyd ¨så det ble godkjent!
Ukeshandelen ble også tatt,vanligvis handler vi mat for 500kr i uken.
Men i går klarte jeg hele ukeshandelen for den nette sum av 279kr,ganske stolt over å ha klart mat for 3 pers i en uke for den summen!!Nå skal sant sies at vi hadde basisvarer i frysen da;)

men til overskriften,søndag hadde jeg en skikkelig filmkveld i stuen.
Tente masse lys,poppet popcorn og satt meg godt til rette i sofaen med pelspleddet!
Filmen ble en av mine favoritter: sex & the city 1.
her er noen stemningsbilder:
Bildet av min kjære og meg er fra romaturen forann trevi fontenen.LÅnt av Kevin!

hva er deres favorittfilm?

2 kommentarer:

 1. Hei Line!

  Wow sier jeg bare..Jeg satt og tittet på et nytt tv-program som er kommet i Statene. Mitt nye favorittprogram! Det heter Extreme Couponing og handler om familier som klipper sånne rabattkuponger for harde livet, og sparer inn på matbudsjettet på den måten. Husker du vi preiket en hel del om det sist jeg var på besøk? Da det var bleieavtaler og lignende? Når jeg sitter og ser på at folk sparer inn 1300 dollar (dollar!) på en shoppingtur i dagligvarehandelen så blir jeg litt misunnelig. Søren at vi ikke har så god rabattkultur i Norge, jeg kunne jo spart inn hele studielånet mitt! Hjelpes. titt litt på youtube, så ser du hva jeg mener. De har noen klipp der.

  Klemm klemm!

  SvarSlett
 2. ja husker vi pratet om det.
  det er helt sykt at de kan spare så mye på kuponger,hvorfor kan ikke lille Norge følge etter usa her når de følger etter i nesten alt annet.

  klemmer;)

  SvarSlett