tirsdag 7. juni 2011

at det går ann....

Kjenner jeg blir irritert på hvor mye stygt og dumt folk kan lire ut av seg på blogger og div media.At ikke folk kan ha medfølelse for hverandre og heller støtte hverandre enn å dra folk ned å trampe på dem.

Grunnen til min frustrasjon er lang historie fortalt kort:
Ei jente som desverre mistet sønnen rett etter fødsel,denne jenta har desverre ingen mulighet for å kjøpe gravsten og har startet en innsamlingsaksjon hvor folk kan gi det de ønsker for å støtte!VELDIG Mange er positive til det hun gjør,men ei annen blogger skriver et innlegg om at hun heller burde slutte å røyke osv for å få råd til stenen.
Og greit alle har rett til å ha hver sin mening,men hva om å holde den for seg selv eller heller lese hele historien til jenta om mistet om hvorfor de ikke har råd til sten.

Jeg blir rett og slett lei meg og sint på vegne av denne jenta som prøver å få et pent hvilested for sin dyrebare sønn.Mulig mange synes det er teit av meg,men sånn er det nå bare.
Jeg mener man ihvertfall aldri skal tråkke på noen som er nede.DE stakkar foreldrene har vel for pokker nok å stri med om de ikke skal få skrevet at de ikke gjør hva de kan for barnet sitt, og annet bullshit.
Jeg må også si at denne jenta(som mistet barnet) er virkelig modig og sterk som forteller så åpenhjertig om sin historie,det er ikke mange andre som hadde gjort det samme!

Over til noe annet!!

I dag fikk jeg severt en nydelig middag av min kjære!
Han hadde bestemt seg helt selv for å lage middag!!(og for dere som kjenner meg,vet at det nesten alltid er jeg som lager maten rett og slett fordi jeg liker det)
Maten jeg fikk servert var tagliatelle med urte og ostesaus!
Glemte å ta bilde,var så godt at det var spist før jeg tenkte tanken!
Til dessert fikk jeg jordbær!!nam nam;) skikkelig flink samboer jeg har!!

Ellers i dag har noah og jeg gått ned til sentrum for å trille med Angelika og Jaime;) Veldig deilig å rusle rundt og prate i varmen!
For varmt har det virkelig vært,solen tittet ikke frem før kl 15.
Men med overskyet og noen og 20 grader er det tett nok luft.

nå skal jeg sette meg ned å titte på fruene på tv2 før medium står for tur!!

hva synes dere om at folk skriver slikt tull om andre?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar