fredag 10. juni 2011

helg og snart 2åring i hus!

Nok en nydelig dag er det her på kongsvinger!
solen skinner,gradestokken viser 28grader på terassen og skatten har omtrent bodd i bassenget siden kl 12.30 i dag!
Ble litt for varmt en stund så da fikk vi ruslet en tur og kjøpt en is også!!
alt blir liksom så mye lettere når det går ann å gå og inn som man ønsker!
terassen er inngjerdet så lillemann får heller ikke stukket av:)
Og ikke minst all den friske luften gjør at vi alle sammen sover mye bedre om nettene!!

I morgen kommer Line og Kevin hit på overnatting!Gleder oss til å grille og slappe av med gode venner i helgen!

Siden vi bor så langt unna nesten hele nettverket vårt og noah skal i seng til halv 7,blir det som regel til at det bare er christian og meg.Ikke at det er noe galt,vi koser oss vi.Men i lengden kan det jo bli litt kjedelig også.
Det er jo slik det er å være foreldre! Og det er jo noe man man er klar over når man går til det skrittet å skaffe seg barn!
Jeg er av den typen som ikke liker å ha barnevakt,men ser det som MIN oppgave og sitte hjemme etter leggetid.Man må ofre seg for barna sine!
En gang i blant er det såklart deilig å ha barnevakt,og det er bra for skatten å bli kjent med sine besteforeldre!Men jeg ser ingen grunn til å ha andre til å passe skatten,mye fordi jeg er en hønemor som liker at ting og rutiner blir gjort på min måte!Pluss at jeg synes det er tryggest at besteforeldre passer,de har jo selv hatt barn!

Nå er det straks 1 måned til skatten blir 2år!Fy som tiden har gått fort.
Om ikke lenge begynner han deltid i bhg,det blir skummelt for mor.Imens lillegutt kommer til å stortrives,det er jeg ganske sikker på!
Blir spennende å se hva de sier på 2årskontrollen.Han har blitt så lang i det siste,prater mer og mer og er veldig selvstendig av seg!
Selv om 2års trassen er her for fullt om dagen,synes jeg alderen han er i nå er herlig!Man får så mye igjen av de,om det er glede,sinne el sorg så klarer han å gjøre seg forstått!Han er veldig glad i å si "ga i dei"(glad i deg) og sier hade og gir slengnuss til alle når han går! lille humørsprederen vår!

men nå skal vi sette oss å se på tittu (pingu) som skatten sier!Tror solen har sliti han ut allerede!!

hva skal du i pinsen?

2 kommentarer:

 1. Hei Line :)

  Takk for det, tror jeg må skaffe meg sånt bord! :P

  Jeg kjøpte mitt "drivhus" på Plantasjen i fjor. Jeg har ikke sett av de selger det samme i år, men de har andre alternativer som er minst like så fine :D :D

  God pinse!

  SvarSlett
 2. god pinse til dere også!

  er sikkert greit med et slikt bord;)
  da skal jeg t turen til plantasjen å sjekke det ut!hihi fått dilla på urter tomater,og ingen ting smaker bedre enn egendyrkede tomater ihvertfall;)

  SvarSlett