tirsdag 12. juli 2011

nattlig sykehusbesøk

Ja da var det n stund siden sist.
LØrdag hadde vi koselig besøk av veronika med familie!Da ble det masse prat,tour det france på tv for gutta og mye lek for de minste guttene våre!Jeg vet at mini koste seg veldig for han har ropt på ucas(lucas) siden;)

Natt til søndag våknet jeg av at lillegutt regelrett bjeffet,og skjønte med en gang at nå var det falsk krupp igjen.
Vi prøvde å roe han ned ved å puste i fryseren,men men en panisk 2åring som gjorde seg selv stiv som en stokk.Vanndamp fungerte heller ikke,og hva gjør man da det nesten er tropenatt ute? jo legen på sykehuset ville ha han inn en tur for å sjekke han.

Vi fikk på oss tøy og kjørte ned til sykehuset,men jammen var det ikke lett å finne nattmottaket(det lå nemlig i kjelleren under hovedinngangen,men inngang fra en annen dør)til slutt kom vi oss ned og ble vist inn på et rom som sårt trenger oppussing.
Lillegutt fikk stikk i fingeren og så måtte vi sitte litt med maske(oksygen og damp), før vi fikk med efedrin hostesaft og resept og kunne kjøre de 5min vi bruker hjem.
Stakkar lillegutt var så trøtt og sovnet vel 5 min etter vi la han tilbake i senga si.Det tar på både for liten å stor å våkne kl 2 om natten og måtte reise til sykehuset og komme tilbake halv 4.Heldigvis sov lillegutt til halv ti på søndagsmorgen slik at vi alle fikk litt søvn!

så de siste dagene har vi bare slappet av,lillegutt er sliten og slapp.
Men i dag har vi gått til byen med herlige Therese,etterfulgt av litt vindus shopping og en deilig salat på kafeen:)

hva har du gjort i det siste?

2 kommentarer:

 1. så bra at han trivdes og at dampen fungerte..
  Vil fortsatt anbefale dere å sjekke han for astma og pelsallergi. (siden han har hatt kruppen så ofte etter rs viruset og det ofte er kaldt eller varmt når det utløses, samt at han jo praktisk talt bodde i pelsen til Kira en del. he he )

  Her har Lucas Ramirez fortsatt problemer med r en så det går i noja. hehe
  Gaven er snart på vei også får vi ta igjen på 3 års dagen vennen.....

  Klem

  SvarSlett
 2. ja hehe det gjorde han jo,koste jo på henne nesten hele dagen!
  hihi søt han er når han løper rundt og sier noja da;)

  ja skal sjekke det;)

  klem

  SvarSlett