tirsdag 13. desember 2011

helgens julebakst!!

I helgen har vi bakt pepperkaker med Angelica,Leon og Jaime!!
dette var en stor suksess for guttene våre!Selvom mammaene ble sittende mest med bakingen,fordi disse guttene synes det var morsommere og leke sammen!De herjet,lo og hadde det supert sammen!Det var en veldig trøtt gutt her i heimen da vi kom hjem,han ville legge seg midt i barnetv og sovnet som en sten!Og selvom det er så å si slutt på dagsoving,lurte han til seg nesten 2 timer dagen etter.hihi gjett om han var utslitt a!

I går bakte småtte og jeg lussekatter,som han selvfølgelig fikk smake i dag før barnehage! Oppskriften lånte jeg fra :trines matblogg (her inne er det utrolig mange fine oppskrifter)Anbefales på det sterkeste!

Siden det er Luciadagen i dag er det en liten sammenkomst i barnehagen,og både mor og far gleder seg til å se småtten i sitt første luciatog!
Etter barnehagen skal vi hjem og kose oss med skinkestek til middag! Nam nam!!

Jeg ser det er mange innom her og ikke så mange som legger igjen spor.
Er det noe dere savner i bloggen?spørsmålsrunde el noe?

Ellers kommer det til å bli noen gravidoppdateringer innimellom,men ikke hver uke.Om ikke det er mange som vil det da?

3 kommentarer:

  1. Syns du skal ta en spørsmålsrunde :-)

    SvarSlett
  2. det var så hyggelig <3 Vi koste oss maks, er herlig å se Noah og Leon sammen - så like i utvikling og leker så godt sammen :)

    SvarSlett
  3. angelica: vi storkoste oss!ja det er kjempe morro å se de leke sammen.utrolig at de er helt like i utviklingen,de har jo fulgt hverandre hele veie de søte guttene:)

    SvarSlett