onsdag 11. januar 2012

Og i magen skjuler det seg....

Da har vi hatt ny ultralyd og fått endelig termin..
Terminen er i midten av juni så ble flyttet 1,5 uke tilbake,men h*n kommer når h*n er klar!
Nå merker jeg masse spark og de blir kraftigere for hver dag,gleder meg til min kjære får være med å kjenne sparkene fra lille nurket vårt!

Over til overskriften.Inne i mors mage skjuler det seg ei lita Prinsesse selvfølgelig kan jo jm se feil på ultralyd,men siden det var 2 gang hun så ei lita jente der inne,kan vi trygt forberede oss på å få en liten prinsesse til storeprinsen vår!
Det blir spennende å se hvordan lillegutt reagerer på å bli storebror,men vi håper jo selvfølgelig han blir stolt og glad i den lille!Litt sjalusi kommer man vel uansett ikke unna så vi får heller prøve å forberede han på hvordan det vil bli med et søsken!

Magen har nå vokst såpass at det ikke går ann å skjule at det faktisk er en rund babymage,og heldigvis har jeg enda ikke gått opp noe i vekt!Håper jeg slipper å gå opp noe særlig i vekt også! ved forrige graviditet gikk jeg opp de aller fleste kg da svangerskapsforgiftningen kom,og gjett om det var slitsomt.Vannet piplet ut av fingertuppene og er ikke til å kjenne igjen på bilder.
Denne graviditeten blir jeg heldigvis fulgt ekstra godt opp pga alle komplik jeg hadde forrige gang!Det er en utrolig trygghet og lettelse og vite at nå blir noe gjort så fort det er tegn til noe uvanlig,iforhold til sist gang da både lillegutt og jeg hadde flaks som kom oss levende gjennom det hele.
Her er det første bilde av lille nurk:


Hvordan har dere opplevd barn nr 1 da barn nr 2 blir født?
Hva er vanlig reaksjon for det eldste barnet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar