fredag 23. mars 2012

28+3 og en tur på føden...

Som jeg skrev i forrige oppdatering ville Jordmor ha meg inn på ny sjekk og den sjekken var i dag..
Da skulle det sjekkes blodtrykk og urinprøve pga min historie med alvorlig preeklampsi.
Den siste mnd har bt mitt gått gradvis høyere,men ikke alarmerende mye og null hevelse.På tirsdagens kontroll hadde det steget yttligere og jeg hadde spor av proteiner i urinen så hun ville sjekke litt ekstra.
Selvfølgelig måtte jo den sjekken komme på den 1 dagen i uken lillegutt ikke er i bhg, så han måtte pent bli med mor etter lovnad om is for flinke gutter;)

Lillegutt oppførte seg eksemplarisk! Noe desverre mitt bt ikke gjorde og overtrykket hadde steget med 10 på 3 dager og urinen hadde nå fått +1 av proteiner.TYPISK...
I tillegg til at jeg den siste mnd har sett en del "sorte prikker" og får følelsen av at det snører seg i brystet slik at jeg nesten svimer av,
var det bare å trille bort til sykehuset med lillegutt.Der ble det tatt blodprøver og ctg registrering. registreringen viste at alt var bra med lille jenta vår og blodprøvene skulle de ringe meg om når de var klare.

etter et par timer med tålmodig venting fra lillegutt kunne vi endelig reise hjem igjen.
Jeg er bare så stolt av lillegutt som skjønte alvoret og var en englegutt i dag!ikke lett for en gutt på snart 3 år å bare sitte rolig og vente.Tror den kommende storebroren synes det var litt spennende når vi hørte hjertelyden til bebisen på registreringen og at det var litt rart da mamma ble stukket i armen.

Det er godt å vite at de nå kjenner til historien min og at jeg har fått beskjed om å ringe direkte på føden så fort jeg merker endringer og får sjekk hos jm hver 2 uke fremover!Da er det ingen andre ting å gjøre enn å håpe preeklampsien holder seg unna,men etter de siste 3 dagers utvikling må jeg kunne si at jeg ikke tør håpe for mye på det.
dette ble et litt rotete innlegg,men skriver dette mest for min egen del for å holde styr på utvikling og for å lufte tankene mine litt..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar