tirsdag 3. april 2012

oppdatering 30+1

Da er jeg allerede kommet til uke 30!! oioi så fort tiden flyr,nesten så den går for fort. Det er jo brått ikke mange uker igjen til vi har et nytt familiemedlem,og her er ikke en gang sengen satt klar.
Lillesøster skal overta sprinkelsengen til storebror,men vi har ikke kommet så langt å kjøpe noe nytt til han enda.Må gjøre det etter påske!
Lillesøster skal sove på eget rom fra dag 1,så litt maling må handles inn og rommet må ryddes ut av så sengen og stellebordet får plass. Men heldigvis er det bare noen flekker som skal males over så det tar ikke lange tiden!

var hos jm i går og her er en liten oppdatering:

uker gravid: 30+1
bt: hadde senket seg en del og var nå på 135/85
spor av proteiner i urin(senket seg litt siden sist)
total vektøkning: +3kg
plager: bekkenløsning,kynnere,synsforstyrrelser,snøringer i brystet og følelse av å svime av.
hjertelyd:156
kjønn: jente
symfysemål: 29cm
liv i magehuset: masse aktivitet

Heldigvis for at bt hadde sunket litt så jeg slapp ekstra kontroll i påsken!Men veldig godt at de passer så godt på denne gangen!så nå fikk jeg beskjed om å ringe føden så fort jeg merker noe forandring i formen så de kan sjekke at det ikke er preeklampsi.Håper inderlig jeg slipper unna det denne gangen,men det var jo slik det begynte da jeg gikk med noah også.Høyt bt og prot i urin for at det så sank igjen og tok seg opp noen uker senere.tegnene er så likt siden sist at jeg har vanskelig for å tro at jeg slipper unna denne gangen. Uff nå ble det litt syting,men siden jeg ikke snakker/forteller dette til andre må jeg lufte tankene på bloggen min..

Nå skal jeg sette meg i sofaen og kose meg med lillegutt og smurfene på tven:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar