tirsdag 22. mai 2012

forandringer i hverdagen..

Endelig er sommeren her!Lillegutt har virkelig storkost seg ute både i bhg og her hjemme i dag!
det var en sliten,nybadet og lykkelig gutt som ble lagt og lest for av pappan sin i stad!Nå sover den nydelige lille gutten vår i storebrorsengen sin!

Så til overskriften.
Her i huset har jo jeg tatt meg av all levering og henting i bhg,slik ble det jo i bunn og grunn fordi min kjære reiser til jobb kl halv 7 og er hjemme igjen 17.30, og jeg har vært sykemeldt frem til permisjonsstart som by the way er fraogmed torsdag 25mai!
Men nå har min kjære fått ordnet med jobben slik at han får levert og hentet skatten i bhg for at jeg skal slippe å gå den 1.2mil lange veien med tung vogn,en gutt på snart 15kg og streikende bekken(bekkenløsning fra helvete).Snille snille kjære min letter hverdagen min veldig i form av "smertelindring" ved å få avlaste meg! Selvom det på en måte er litt vemodig å ikke få fulgt opp skatten på samme måte som jeg liker så godt.(ikke fordi jeg er kontrollfreak,men for meg er all tid jeg kan bruke med skatten så alt for dyrebar)
Så med alle hormonene som raser i kroppen om dagen,var det med klump i halsen og ei tåre i øyekroken jeg ga skatten en hadekos,ønsket han en fin dag og sendte han avgårde med pappan sin.
Gutta krutt syns det var stor stas at det bare var de som reiste til bhg!
Jeg vet jo veldig godt at det er bra for forholdet mellom far og sønn at de har litt alene tid,og de virkelig stråler av lykke når de er sammen!

Nei,nå får jeg avslutte for denne gang.
Middag må lages og sofan skal inntas for siste episode av frustrerte fruer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar