mandag 10. september 2012

ENDELIG!!!!!

da er det vel på tide med et nytt innlegg her inne.
De siste ukene har gått veldig fort,høstforkjølelsen har satt seg hos oss alle 4.
Stakkar storebror har hatt det værst med 40 i feber 3 dager i strekk,klager på vondt i mage og hals(ikke rart med magen da han ikke vil spise..)
Men i dag var det på`n igjen i bhg og det var en utslitt gutt jeg hentet i halv 4 tiden;)

Lillesøster er veldig tett i nesen men ellers frisk og rask;) hun vokser så fort og både babler og tar tak i leker på babygymen sin og putter de i munnen!
Hmm er det noe som begynner å klø i gommene til lillesøster!?! DEn jenta har dårlig tid i forhold til sin storebror.Hun ruller fra mage til rygg, og er veldig nære å klare det samme fra rygg til mage!Tiden går så alt for fort,på fredag er hun 12uker allerede..

Men over til overskriften!
Storebror er ENDELIG bleiefri! Han har allerede vært det en mnd tid.Plutselig kom dagen vi har ventet på,at storebror ikke ville ha bleie på noe mer!Noen uhell har det jo vært,men mye mindre enn jeg hadde regnet med!Flinke flinke gutten vår!Så nå har vi kjøpt inn masse truser og boxere.Det er en veldig stolt gutt som sier" mamma,jeg ble stor nå!" hehe det kommer så mye herlige setninger fra han for tiden.
Noen av favoritt ordene hans for tiden er: Kanskje det,hva er det,ikke gråte lille venn/frøken(er så herlig å se han med lillesøster,han er virkelig en herlig og snill storebror)

Som premie for bleieslutten fikk han fisher price laptop og den har lært han å kjenne igjen bokstaver,lært nye ord osv.Det er virkelig en av de lekene han har/har hatt som har hjulpet utviklingen hans veldig! Favoritt bokstavene for tiden er : y=yoga(det kommer alltid et ord opp da man trykker på bokstaven og ved y er det yoga av alle ting,og det er spennende for storegutten!) t=tog, N=nesehorn, d=dronning.
Da sambo skulle sjekke text tv i går, roper storebror plutselig ut: se mamma det er y-yoga på tv! hehe søten satt og lette opp bokstavene!!

det ble et langt og til tider usammenhengende innlegg,men hadde mye å skrive;)slenger med noen bilder fra i sommer:) det er fra noahs 3årsdag og sjørøverbåten han og jeg lagde ut av pappesker! Alle sjørøvere må jo ha egen båt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar